Varmt välkomna till oss på Floby Rescue!

Mitt namn är Micaela Institoris och jag arbetar som VD på Floby Rescue. Jag har fått den stora förmånen att skriva det första inlägget på vår nya hemsida och vill kort berätta om oss och Floby Rescues framtid.
På Floby Rescue tillverkar vi dagens rädd- och släckningsfordon samtidigt som vi utvecklar spännande räddningsfordon för framtiden. Vi har en ledande position på den nordiska marknaden och vi satsar på innovation och hållbarhet.
Här gör vi allt från ax till limpa; från försäljning till produktion och vi har en välutvecklad eftermarknads- och servicefunktion som är tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Floby Rescues mission är:

”Vi är den hållbara, innovativa ledstjärnan i vår bransch och därmed det självklara, långsiktiga valet för kunder och medarbetare. Våra produkter räddar liv, miljö och egendom. Vi gör arbetet tryggare för alla de människor som arbetar inom räddningstjänsten och med våra fordon.”

Vår affärsidé bygger på att vi med stolthet, pålitlighet och utomordentligt kundfokus alltid är nära våra samarbetspartners och levererar långsiktig trygghet för våra kunder, användare och medarbetare med våra produkter.
2017 fick vi nya ägare med Per Vannesjö i spetsen. Ägarbytet innebar en del förändringar såsom namnbyte, ny logga, en tydlig strategi och satsning för framtiden.

2018 fyllde vi 100 år och vår långa erfarenhet har genererat djup kunskap inom vår bransch och inom teknik. I framtiden ser vi ett stort fokus på utveckling och innovation inom bl.a. miljö, ergonomi, hållbarhet och mer effektiva lösningar. Genom samarbeten med universitet och innovationsbolag säkerställer vi att vi alltid tar del av den senaste tekniken och utvecklingsmetoderna. Vi lovar våra kunder att vara proaktiva och pålitliga i detta arbete.

Våra medarbetare har en stark idé- och drivkraft som genomsyrar hela vår företagskultur och i vår produktion arbetar bilbyggare som brinner för produkten. Det är med stor glädje och stolthet som jag har förmånen att få arbeta för dem och våra kunder.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor, vill arbeta med eller hos oss.

Vi ses,
Micaela

Följ oss

Laddar kommentarer